Vi är experter

KÖP KÖRKORT UTAN SKRIFTLIGA TENTOR ELLER PRAKTISKA PROV.

 

Vi hjälper människor att lösa sina licensproblem

Det är inte längre en hemlighet, det finns inget land i Europa där du kan ha körkort. Stressfri, inget krångel, inga bekymmer. Förfarandet är nu så komplicerat att vissa medborgare tvingas byta land. För att hitta lösningar hittar de sällan.

Tänk om du inte behövde betona dig själv?

Vad händer om du inte behövde tortera ditt sinne för att få körkort?

Tänk om det var lätt att fråga och köpa ett körkort, som en bil eller en juvel?

Du kan sätta dig i bilen och köra utan att se polisen titta på dig.

Och om du kunde köpa en laglig licens, registrerad och äkta på mindre än 6 eller 7 dagar från 1 200 schweiziska franc?

Vad skulle du tycka? Har du någonsin provat det här? Vi slår vad om att det fungerar. Det fungerar för dig och alla andra personer som har nödvändig dokumentation.

Mina damer och herrar, ni som har lidit så länge av att få körkort, ni som upprepade gånger har underlåtit att genomföra körkortsprovet i ert land, ni som har utsatts för orättvisa i det praktiska körprovet,

Du som har lärt dig att köra hemma och inte vill störa förvärvet av ett normalt körkort, skaffa helt enkelt ett lagligt och registrerat körkort på denna webbplats genom att helt enkelt fylla i ett formulär och göra en betalning.

Om du behöver ett körkort för att hitta ett jobb eller behålla ditt jobb, oavsett om du letar efter en pizzaleveransman eller en lastbil och en tung förare, eller om de letar efter en kategori, är du på rätt sida.

Vilken teknik använder vi för att skapa ett autentiskt dokument?

Vi är förvisso en anonym organisation, men det hindrar oss inte från att vara strukturerade som vilken annan organisation som helst. Godkänd med vårt team av datavetare designar och skriver vi ut de dokument vi tillhandahåller till våra kunder efter att de har gett oss informationen som ska visas i dessa dokument. Efter utformningen av det dokument som skapats av oss behandlas den del av registreringen av det inköpta dokumentet i regeringsdatabasen. I detta skede blir det lite mer känsligt. Våra experter i samarbete med vissa datasystemagenter gör jobbet enklare och underlättar arbetet när vi registrerar de dokument vi gör tillgängliga för våra kunder.

Skriv och skicka oss

På vår webbplats köps körkortet för 1200 schweiziska franc, beroende på önskade kategorier. Du kommer att få din beställning inom mindre än 10 dagar efter att du har slutfört beställningen. Mottagen hemma och så anonym som möjligt. Samma dokument som de som tog år att uppnå det på ett normalt sätt. Då kommer du att njuta av samma privilegier som dem, oavsett om du är framför polisen eller i ditt arbetsområde. Så beställ med några få klick och billigt, vilket tar många år att få, och det är ofta enorma priser.

För att få ett körkort på denna webbplats, kontakta oss helt enkelt via kontaktsidan eller meddelanderutan längst ned till höger på skärmen.

Vanliga frågor

Det finns ingen anledning att påminna dig om hur mycket det kostar att köpa ett körkort när det erhålls från myndigheten och registreras. Men på vår webbplats köps körkortet från 1200 schweiziska franc.

 

Ja, naturligtvis är alla körkort vi tillhandahåller på denna webbplats, oavsett deras kategorier, registrerade i de statliga databaserna.

 

Från det ögonblick du anger dina uppgifter genom att korrekt fylla i vårt formulär, som innehåller alla delar av din identitet som krävs för att få körkortet, måste du vänta 6 till 7 arbetsdagar.

 

Självklart inte.
Om du redan är inskriven i en körskola kan du ta dina körlektioner, särskilt praktiska lektioner. Du behöver inte ta några skriftliga och praktiska tentor. Vi gör det enkelt för dig att få körkort, men du måste behärska körningen.

du kan kontakta oss via meddelanderutan eller via e-post för ytterligare katalog.